TAXI Marbella og Malaga flyplass | Andalucía

Imágenes

Beskrivelse

Det er behagelig å ta taxi i Marbella eller fra Malaga flyplass, selv om dette er i mange tilfeller det dyreste alternativet.

Det koster ca. 600 kr (70 euros) å ta taxi fra Malaga flyplass til Marbella sentrum hvis du reiser på dagen. Hvis du tar taxi etter klokken 22:00 så er prisen noe høyere på grunn av nattakst.

Dette er en behagelig måte å reise videre til Marbella på, men ikke den mest økonomiske. Spesielt hvis du reiser alene. Da kan flybussen anbefales. Hvis du reiser sammen med tre eller fire personer så er det faktisk mulig å leie en leiebil for en uke billigere eller for samme pris som det koster for en taxi til og fra Marbella. Du kan undersøke på priser her

Taxiholdeplassen på Malaga flyplass ligger på høyre hånd når du kommer ut fra flyplassen. Her er det som regel et stort antall taxi som du kan ta uten å måtte vente.

Hvis du skal ta taxi i Marbella så finner du en rekke taxiholdeplasser over hele byen og kommunen. Hvis du ikke befinner deg nær en av disse holdeplassene så kan du ringe og bestille en taxi som kommer og henter deg.

Kontakt informasjon

Du kan ta kontakt med TAXI Marbella og Malaga flyplass her

3029Visninger

Kartet

Beskrivelse

  • Fly - Taxi

More offers

Andre steder

Andre sider:
Etiketter