Openbaar vervoer Marbella | Stadslijn 1 | La Cañada - Centrum - Puerto Banus | AndalusiëImágenes

Omschrijving

Deze bus in Marbella is een van de meest gebruikte stadsbussen. Lijn 1 met de aanduiding L1 gaat van het commerciele centrum La Cañada naar het centrum van Marbella. Vanhieruit gaat het verder via de ‘Gouden Mijl’ naar Puerto Banus en eindigt met een lus tot in El Angel.

De lijn bus rijdt heel frequent, afhankelijk van het tijdstip in de dag, heb je ongeveer elke 20-25 minuten een bus. Tijdens de week vertrekt de eerste bus rond 7uur richting Puerto Banus en rond 7h45 richting La Cañada. De laatste bus richting centrum vanuit La Cañada is om 22h, het laatste vertrek vanuit Puerto Banus naar Marbella centrum is ongeveer om 22h45. Tijdens het weekend zijn de bussen iets minder frequent en starten eveneens later (rond 8h). Het is niet mogelijk hier exacte uren te noteren aangezien deze afhakelijk zijn van uw opstapplaats.

MARBELLA CENTRUM richting PUERTO BANUS

Bent u van plan om het befaamde Puerto Banus te bezoeken met de bus, dan is deze bus L1 de meest aan te raden. De trip duurt ongeveer een half uur. Je stapt best af aan ‘El Corte Ingles’ook HiperCor genoemt te Puerto Banus. Deze halte aan het commerciele centrum is pal in het centrum en van hieruit bereik je makkelijk de haven, boutiekjes en barretjes.

MARBELLA CENTRUM richting LA CANADA

La Cañada is het grootste commerciele centrum van Marbella met een enorme supermarkt El Campo, een winkelcentrum met internationale boetieks en een cinema complex. De L1 bus brengt je vlakbij de ingang van het complex in ongeveer 15/20 minuten.
Alternative lijnen om het commerciele centrum te bereiken zijn L3 en L6

Wat is de PRIJS van een bus ticket?

Je busticket koop je op de bus zelf bij de chauffeur: een ticket tot Puerto Banus kost je 1.18€ per rit per persoon. Deze prijs is echter enkel een indicatie, de bus maatschappij behoudt zich het recht de tarieven op eender welk moment aan te passen.
Denk eraan om voldoende munten of in ieder geval kleine billetten van Euros op zak te hebben, daar de chauffeur over weinig wisselgeld beschikt. Dit om eventuele wachttijden en frustraties te vermijden.

Is de bus op tijd?
De bus lijnen van Marbella zijn goed georganiseerd en de tijden vrij exact. Het gaat hier natuurlijk over een stadsbus welke vertraging kan oplopen door het verkeer. In het hoogseizoen is het aldus mogelijk dat je iets meer geduld op moet brengen dan in de winter periode. Als algemene regel kan je toch nemen dat de uurregeling van de L1 busvan Marbella vrij betrouwbaar is.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Openbaar vervoer Marbella | Stadslijn 1 | La Cañada - Centrum - Puerto Banus om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

26770Bezoeken

Karakteristieken

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Soortgelijke paginas in andere bestemmingen
Andere paginas op deze bestemming
Tags