Abonnementopenbaar vervoer Marbella | BonoBus Kaart | AndalusiëImágenes

Omschrijving

De Bonobus kaart Marbella bied je de mogelijkheid om je goedkoop met het openbaar vervoer te verplaatsen. Een normaal bus ticket kost je in Marbella 1.18€, met deze bonobus kaart betaal je slechts 0.83€ per traject op de locale bussen.

Als je over geen wagen beschikt tijdens je vakantie is dit zeker een interessante optie. De Bonobus kaart is zowel voor een korte vakantie als voor diegene die een langere periode in Marbella verblijft.

Waar kan ik deze kaart aanschaffen?

Je kan deze Je koopt de Bonokaart in het busstation van Marbella of in het ticket kantoor van San Pedro de Alcantara of een van de speciale verkoop punten zoals vermeld in de hoofd pagina.
De kaart kan NIET aangekocht worden op de bus zelf.


Wat kost het?

De kaart koop je eenmalig aan voor 1.22€ in de hierboven vermelde verkooppunten. Bovendien betaal je de 5€ krediet die reeds opgeladen is. Je kaart opladen gebeurt steeds met een minimum bedrag van 5€.

Waar kan ik mijn kaart opladen?

Je kan je voordeelkaart opladen in het busstation van Marbella, het kantoor in San Pedro de Alcantara of zelf op de lokale buslijn zelf. Het minimum bedrag om op te laden is 5€.

Geniet van een goedkoper tarief op de bus met deze Bonobus kaart in Marbella.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Abonnementopenbaar vervoer Marbella | BonoBus Kaart om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

10134Bezoeken

Karakteristieken

  • Raadgeving

  • Toeristische informatie

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming
Tags