Hva koster det med taxi inn til sentrum?


  • Roy Mevold
  • 11/12/2013 23:51:03

Hei lokale ekspert.
Vi har sett på en leilighet nama06 og har følgende spørsmål:
1. Det står at man er avhengig av bil for å komme til butikk men det er oppgitt 2 minutt med bil til Marbella sentrum? Får ikke det til å henge sammen ?
2. Hva koster det med taxi inn til sentrum?
3. Bildene som ligger ute på den aktuelle leiligheten. Er de fra leiligheten eller er det illustrasjonsfoto.
4. Anbefaling....?
M.v.h.
Roy

  • 1
  • Nina
  • 12/12/2013 12:58:02

Hei Roy,
Bra valg, nama06 er en av våre bedre leiligheter. Det er ingen matvarebutikker i området og heller ingen busslinje, det er derfor du er avhengig av bil eller eventuelt taxi. Hvis du ikke vil styre med å handle matvarer under ferien så kan du også bestille dette online.  Denne matvarekjeden har veldig bra produkter og de kjører varene til leiligheten for 8 Euros (ca. 68 kr) :) www.mercadona.es/ns/index.php?nidioma=5# (nettsiden er på engelsk og diverse andre språk)
Marbella sentrum ligger ca. 2 minutter fra leiligheten, maks 5 minutter hvis du er uheldig og får rødt lys på alle lyskryssene. Fra området Playa del Río Real der leiligheten ligger til Marbella sentrum er det direkte motorvei, det er derfor det ikke tar lenger tid. Taxisentralen sier at det koster rundt 10 Euros, ca. 85kr å ta taxi denne strekningen.
Bildene er fra den aktuelle leiligheten, den er helt fantastisk. Ikke bare leiligheten, men også beliggenheten rett ved stranden. Den er derfor også svært bra utstyrt. Eieren liker å ha alt plettfritt og er veldig opptatt av at kundene skal ha det bra under oppholdet, dette merkes på bildene. 
Hvis dere kunne tenke dere en leilighet hvor dere kan gå til Marbella sentrum og ha en matvarebutikk like ved så anbefaler jeg denne leiligheten: http://marbella.costasur.com/no/leie-av-leilighet/marbella/nar-stranden/3098588.html Den ligger i Milla de Oro (The Goldenmile) i et koselig leilighetkompleks hvor det er kafeer og andre lokale forretninger. Stranden ligger ca. en 3 minutter lang spasertur unna.
Mvh, Nina

  • 2
  • Anónimo
  • 19/12/2013 10:10:59

Hei Roy,
Hvis det er noe mer jeg kan hjelpe deg med så bare si i fra.
Mvh, 
Nina