Leie ferieleilighet


  • Katrine
  • 23/01/2014 10:43:39

Hei Vi ser etter leie av leiligheter i nærheten av Malaga, flere av alternativene vi har funnet leies ut gjennom Spaniasommer, har du noe kjenskap til dette firma? Vi har funnet et hu nær las chapas Playa, er det butikker og resturanter nær denne stranden? Har med oss ungdommer, hvordan er shopping mulighetene der?

  • 1
  • Nina
  • 24/01/2014 15:32:24

Hei Katrine,
Beklager, men Jeg kjenner dessverre ikke til Spaniasommer.
Om området kan jeg si at stranden Las Chapas er ideell for barnefamilier og personer som ønsker en stille ferie ved stranden. I Elviria, som dette området heter, finner to matvarebutikker, Lidl og Mercadona. Begge ligger ca. 1 km fra stranden nær veien A-7. Det er også diverse strandbarer. Noen av de mest kjente er Nikki Beach og Bono´s Beach. 
Det er ingen shoppingmuligheter i Elviria, men det går en buss (linje A-7) til Marbella sentrum. For ungdommene kan dette området bli kjedelig. Jeg ville heller satset på noe i Marbella by eller i Puerto Banús. Her er det masse butikker. Marbella by ligger også nærmere det kjente og populære shoppingsenteret La Cañada. Fra sentrum gå det hele tre busslinjer hit (L-1, L-3 OG L-6) hit. 
Hvilken dato ønsker dere å reise og hvor mange reiser du sammen med? Kanskje jeg kan foreslå noen leiligheter jeg kan anbefale. 
Du kan også ta kontakt på marbella@costasur.com hvis du vil kontakte oss via e-post.
Mvh, 
Nina